How to Make French Toast
하우투: 프렌치토스트 만드는 방법
오늘의 표현
try + -ing
~해 보다
- Do you want to lose weight? Try eating less.
- To rescue her, they tried pulling her.
- Why don't you try using capital letters?
cut A into B
A를 B로 자르다
- Cut the butter into 10 pieces.
- He cut the pizza into 30 slices.
over midium hear
중간 불로
- high 센 불 / low 약한 불
- Chef Mayu cooked the steak over medium heat.
- Serina fried the carrots over low heat.
turn (color)
~색으로 변하다
/ turn (age) ~세로 넘어가다
- Her cheeks turned red.
- When the bread turn brown, flip in over.
오늘의 영작
1. 계란, 우유, 시나몬을 골고루 섞일 때까지 휘저으세요.
1. Whisk the eggs, milk and cinnamon until they are thoroughly blended.
* thoroughly 철저히
2. 빵 한 덩이를 두꺼운 스라이스로 자르고 계란 혼합물에 적시세요.
2. Cut a laof of bread into thick slices and soak them in the egg mixture.
3. 프라이팬에 중간 불로 약간의 버터를 녹이고 빵 슬라이스를 각각 굽기 시작하세요.
3. Melt some butter in a skillet over medium heat and start frying each slice of bread.
4. 양쪽이 갈색으로 변하면 메이플시럽 그리고/또는 아이스크림 한 숟갈과 함께 대접하세요.
4. When both sides turn brown, serve with maple syrup and/or scoop of ice cream.
마유의 팁: 프렌치토스트를 달걀노른자에 찍어보세요. 절 믿으세요. 엄청 맛있을 거예요.
Mayu's tip: Try dipping the french toast in a egg yolk. Trust me. You will love it.